Kosaram

Rólunk

Minőségi zenék, minőségi kiadványok, minőségi csomagolásban

Tudjuk, hogy a letöltésé és a streamé a jövő, ezért jelen is vagyunk a digitális platformokon, ugyanakkor reméljük, hogy mindig lesznek olyanok, akik értékelik a kézzelfogható hanghordozókat is. Kiadványainkkal leginkább ennek a rétegnek szeretnénk kedvet hozni a vásárláshoz.

A GrundRecords 2012-ben kezdte meg működését. Célunk az értékteremtés egy egyre inkább elértéktelenedő "iparágban", kiszolgálni az egyre szűkülő vásárlói közeget, visszaadni a zeneszeretők fizikai hang- és képhordozók vásárlásába vetett hitét. Épp ezért igyekszünk a legszebb kiadványokkal előállni, sőt a vinylek rajongóit is megcéloztuk.

A kezdetektől fogva komoly hangsúlyt fektetünk az értékmegőrzésre; folyamatosan dolgozunk legendás albumok újrakiadásán. Ezen elképzelésünknek eleget téve látott napvilágot kiadónknál számos korábbi Balázs Fecó, Bródy János, East, F.O.System, Kex, Korál, Lux, Mini, Nagy Feró, P.Mobil, Radics Béla, Sex Action, Skorpio, Syrius album is.

Természetesen számos aktív művészünk is van, némelyikük igen jelentős. Kiadónk gondozza az Ismerős Arcok teljes életművét, Bródy János és a P.Mobil Hungaroton éra utáni felvételeit, valamint Hobo, Peller Károly, az Omega, a Pokolgép és Tolcsvay László számos albumát. További művészeink a teljesség igénye nélkül: ActionAsphalt Horsemen, Galla Miklós, Karmapirin, Mátyás Attila, Mohikán, Molnár "Elefánt" György, Peter Kovary & the Royal Rebels, Szekeres Tamás, The Qualitons, The Silver Shine, Tóth Reni, Tóth Zoltán, Tudósok.

Mindeközben nem feledkeztünk meg a legkisebbekről sem. A GrundRecords égisze alatt megjelent hét gyereklemez is. Először Magyarország piacvezető gyereklemez-kiadójával, a Zenekerrel karöltve adtunk ki négy sikeres albumot, amiket később három, saját felvételeket tartalmazó CD követett.

Honlapunkon nyomon követhetőek a kiadónkhoz kapcsolódó hírek, referenciák, információk művészeinkről, kiadványainkról. Ezen felül az oldalunkba integrált webshopunkban meg lehet vásárolni az összes általunk megjelentetett, illetve terjesztett, forgalomban levő terméket.

Radics Akusztik - Rólunk